Autocar Insula Samothraki Grecia vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 284.2EUR - 847EUR)

Afiseaza harta
Hotel Samothraki Village, Samothraki

Hotel Samothraki Village

Samothraki, Insula Samothraki, Grecia

  • Autocar (03.05 - 04.10.2023)
  • Fara transport
  Samothraki Beach, Samothraki

  Samothraki Beach

  Samothraki, Insula Samothraki, Grecia

   • Autocar (03.05 - 04.10.2023)
   • Fara transport

   Despre Insula Samothraki

   Insula Samothraki

   Samothraki este o insulă grecească situată în nordul Mării Egee. Cu o lungime de 17 kilometri și o suprafață totală de 178 kilometri pătrați, Samotraki este o localitate din regiunea Evros, provincia Macedonia Orientală și Tracia. Principalele ocupații ale locuitorilor sunt legate de pescuit și turism.

   Cea mai mare parte a insulei se compune din al doilea cel mai înalt munte din Marea Egee, Muntele Saos, cu cel mai înalt vârf Fegari (care înseamnă "lună" în limba greacă) de 1.611m. Tot muntele este plin de vegetație sălbatică, nenumărate cascade și bazine naturale (vathres), care nu se usuca pe tot parcursul anului. Trasee pretutindeni fac toate aceste locuri accesibile pentru familii, precum și pentru alpiniști cu experiență.
   Atributele naturale ale Insulei Samothraki sunt: dramatic, mare și neîmblânzit. Există păduri dese de măsline și de pin, arbuști desi și poieni umede, întunecate unde cascade plonjează în bazine adânci, de gheață. Străzile sunt răsucite si pietruite, iar casele construite din bazalt și gresie roșie, unele din piatră gri altele albe. Peisajul este meditativ.

   Sejururi Autocar Insula Samothraki

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Insula Samothraki, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Insula Samothraki. Puteti rezerva hotelul preferat din Insula Samothraki cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Samothraki care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Insula Samothraki constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Insula Samothraki, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Insula Samothraki Grecia vara 2023 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Insula Samothraki

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Samothraki?

   Hotel Samothraki Village, SAMOTHRAKI BEACH sunt cele mai populare hoteluri din Insula Samothraki

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Samothraki?

   Hotel Samothraki Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Samothraki ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Samothraki.