Autocar Episkopos, Insula Lefkada Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 435.8EUR - 1000EUR)
Hotel Villa Thomais Style Boutique, Episkopos

Hotel Villa Thomais Style Boutique

Episkopos, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (21.06 - 04.10.2020)
  • Avion (01.01 - 31.12.2020)
  • Fara transport
Hotel Agnadi Suites Boutique Spa, Episkopos

Hotel Agnadi Suites Boutique Spa

Episkopos, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (21.06 - 04.10.2020)
  • Avion (22.06 - 12.10.2020)
  • Fara transport

Despre EpiskoposPrezentare si poze Episkopos

Episkopos

Episkopos este un sat mic situat intre Ligia si Nikiana, pe coasta estica a Insulei Lefkada. In lungul satului exista plaje mici cu pietricele. Hoteluri, restaurante, taverne si baruri sunt situate chiar pe plaja. Apa limpede cu pini si maslini care ajung pana la mare si linistea care te inconjoara sunt unele dintre motivele pentru care poti petrece clipe de neuitat aici. Langa plaja exista terenuri de camping si centru pentru inchiriat corturi.

Sejururi Autocar Episkopos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Episkopos, Insula Lefkada, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Episkopos. Puteti rezerva hotelul preferat din Episkopos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Episkopos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Episkopos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Episkopos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Episkopos (Insula Lefkada, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Peste 2 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!