Autocar Dryos, Paros Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 127.8EUR - 127.8EUR)
Boudari Boutique Hotel Suites Paros, Dryos

Boudari Boutique Hotel Suites Paros  

Dryos, Paros, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (11.06 - 28.09.2022)
  • Fara transport

Despre DryosPrezentare si poze Dryos

Dryos

Drios este un mic sat de pescuit situat pe coasta de est a orașului Paros și înconjurat de multe sate de nisip frumoase. Acesta este un alt sat de pescuit mic a insulei. Există un șir de restaurante specializate în pește și sub ele este portul pitoresc. Privind de la sat se poate vedea insula nelocuită Drios.

Sejururi Autocar Dryos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Dryos, Paros, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Dryos. Puteti rezerva hotelul preferat din Dryos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Dryos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Dryos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Dryos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Dryos (Paros, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Dryos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dryos?

Boudari Boutique Hotel Suites Paros sunt cele mai populare hoteluri din Dryos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dryos?

Boudari Boutique Hotel Suites Paros sunt cele mai apreciate hoteluri din Dryos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dryos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Dryos?

Boudari Boutique Hotel Suites Paros sunt cele mai apreciate hoteluri din Dryos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Dryos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Dryos?

Boudari Boutique Hotel Suites Paros sunt hoteluri din Dryos ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Dryos?

Boudari Boutique Hotel Suites Paros sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Dryos. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Dryos.