Last Minute Preveza Grecia vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (4 oferte, 192.2EUR - 778.8EUR)

Afiseaza harta
Korali House, Vrachos Loutsa

Korali House  

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Vrachos Loutsa, Preveza, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Hotel Ionian Theoxenia, Statiunea Preveza

Hotel Ionian Theoxenia  

   Scor 9.6 din 4 comentarii

Statiunea Preveza, Preveza, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Achilleas Preveza, Vrachos Loutsa

Hotel Achilleas Preveza  

Vrachos Loutsa, Preveza, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Preveza City Comfort Hotel, Statiunea Preveza

Preveza City Comfort Hotel  

Statiunea Preveza, Preveza, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Preveza

Preveza

Preveza este un oraş în zona Epirus, in nord-vestul Grecei, situat la baza Golfului Ambracian. Este capitala a unităţii periferice ale Preveza, care face parte din periferia Epirus. Un tunel submarin, finalizat în 2002, care se desfasoara între Preveza şi Actium, conectează oraşul Preveza la vestul regiunii Acarnania din zona Etolia-Acarnania. Ruinele orasului antic Nicopole se gasesc la 7 km nord de oraş. În interiorul municipalitatii Preveza sunt ruinele a cinci oraşe antice sau cetăţi: Nicopole, Berenike, Cassope, Elatria şi Trikastron.

În prezent Preveza este un port comercial şi centru turistic, beneficiind de apropierea sa de Aeroportul Naţional Aktion şi de insula din apropiere Lefkada, o destinaţie turistică majoră.

Last Minute Preveza

Direct Booking

Last Minute Preveza Grecia 2022 - 2023 - Peste 3 oferte Last Minute Preveza cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Preveza

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Preveza?

Korali House, Hotel Ionian Theoxenia, Preveza Beach, Poseidon Beach, Hotel Kanali Beach sunt cele mai populare hoteluri din Preveza

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Preveza?

Preveza Beach, Poseidon Beach, Hotel Kanali Beach, Hotel Myrto, Hotel Nepheli sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Preveza?

Korali House, Hotel Ionian Theoxenia, Hotel Myrto, Hotel White Sands, Hotel Sesa Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Preveza?

Preveza Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Preveza.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Preveza?

Preveza Beach, Poseidon Beach, Hotel Kanali Beach, Hotel DaLUZ Boutique, Enjoy Lichnos Bay Village Camping Hotel and Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Preveza.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Preveza?

Korali House, Poseidon Beach, Hotel Harris Apartments, Hotel Sesa Boutique, Hotel Achilleas Preveza sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Preveza.