Last Minute Insula Evia Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 131.8EUR - 165.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Irene Studios, Artemisio

Hotel Irene Studios  

   Scor 8.4 din 4 comentarii

Artemisio, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel Altamar, Pefki Evia

Hotel Altamar  

   Scor 9.5 din 6 comentarii

Pefki Evia, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre Insula Evia

Insula Evia

La doar 80 km distanță de Atena, orașul fântânii sacre a Arethousa este principala poartă spre insula Evia. Datorită poziției sale strategice geografice, orașul a rămas o răscruce de culturi și idei de-a lungul secolelor, un mar al discordiei pentru mulți cuceritori străini. Astăzi orașul cosmopolit Chalkida, centrul administrativ și comercial al insulei construit pe ambele maluri ale Straits Evripos, este o destinație populară printre atenieni pentru pauze scurte departe de agitația capitalei. Datorită podului impresionant cu cablu ultra modern, accesul în oraș a devenit acum mai ușor și mai rapid.

Last Minute Insula Evia

Direct Booking

Last Minute Insula Evia Grecia vara 2021 - Peste 2 oferte Last Minute Litoral Evia cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Insula Evia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Evia?

Hotel Marmari Bay, Amaronda Resort And Spa sunt cele mai populare hoteluri din Insula Evia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Evia?

Hotel Marmari Bay, Amaronda Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Evia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Evia?

Hotel Marmari Bay, Amaronda Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Evia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Evia?

Hotel Marmari Bay sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Evia.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Evia?

Hotel Marmari Bay sunt hoteluri din Insula Evia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Evia.

  Cititi articolele despre Insula Evia, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

Exotic... Insulele Lichadonisiei ale Greciei

11.09.2019 Grecia

Localnicii le numesc Seychelles ale Greciei, unii turiști le compară cu insulele Bahamas, iar alții sunt de părere că acesta este paradisul Greciei. Și, cu toate acestea, încă nu au fost supraaglomerate de turiști. Poate doar aglomerate. Insulele Lichadonisiei ale Greciei sunt destinații de vacanță care ar trebui să se afle pe lista ta de „must see”.