Last Minute Samos Grecia vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (4 oferte, 120EUR - 204EUR)

Afiseaza harta
Naftilos Boutique Hotel, Insula Samos

Naftilos Boutique Hotel

Insula Samos, Samos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Fito Aqua Bleu Resort, Insula Samos

Fito Aqua Bleu Resort  

Insula Samos, Samos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Samaina Inn, Insula Samos

Samaina Inn  

Insula Samos, Samos, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Hotel Arion, Kokkari

Hotel Arion  

Kokkari, Samos, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (12.06 - 18.09.2022)
  • Fara transport

Despre Samos

Samos

Samos este o insula cu frumuseti naturale unice. Este situata in Egeea de Est, foarte aproape de tarmurile Asiei Minor. Un canal de 1200 m (7 stadia antice) le separa. La nord de insula Samos se afla peninsula Erythrea, la nord-vest este magnifica insula Chios, in timp ce in vestul si sud-vestul insulei se afla Ikaria si grupul de mici insule cunoscut sub denumirea de Fourni. La sud de Samos se afla arhipelagul insulelor Dodecanese Agathonisi, Arki si Patmos fiind cele mai aproape de ea.

Samos este o insula cu munti impaduriti, cu podgorii nesfarsite, unde se produce faimosul vin samiotiko, si cu tarmuri cu stanci brodate in apa.

Last Minute Samos

Direct Booking

Last Minute Samos Grecia vara 2022 - 2023 - Peste 4 oferte Last Minute Litoral Samos cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Samos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Samos?

Hotel Agrilionas, Anthemis Rooms, Sama Hotel, Hotel Sunrise, Hotel Daphne sunt cele mai populare hoteluri din Samos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Samos?

Hotel Agrilionas, Anthemis Rooms, Hotel Saint Catherine, Hotel Mariona, Hotel Smaragda sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Samos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Samos?

Samaina Bay Maisonettes, Villa Platanaki, Hotel Zefiros Beach, Hotel Doryssa Seaside Resort, Fito Aqua Bleu Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Samos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Samos?

Anthemis Rooms, Sama Hotel, Hotel Saint Catherine, Hotel Mariona, Hotel Apartments Zeus sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Samos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Samos?

Sirena Residence SPA , Proteas Blu Resort, Hotel Oceanida Bay, Hotel Doryssa Seaside Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Samos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Samos?

Limnionas Bay Village, Samaina Bay Maisonettes, Hotel Anthemis Apartaments, Petra Mare Village, Anastasia Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Samos.