Last Minute Zakynthos Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Kavos Psarou Studios And Apartments, Alykes

Hotel Kavos Psarou Studios And Apartments

Alykes, Zakynthos, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (10.05 - 27.09.2021)
  • Avion (25.05 - 05.10.2021)
  • Fara transport

Despre Zakynthos

Zakynthos

Despre ZAKYNTHOS se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland. Si tu vei indragi Zakynthos pentru aceleasi motive, dar si pentru cantecele calme, mediul ospitalier, atmosfera relaxata si cultura de aici.

Last Minute Zakynthos

Direct Booking

Last Minute Zakynthos Grecia vara 2021 - Peste 3 oferte Last Minute Litoral Zakynthos cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Zakynthos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zakynthos?

Hotel Kavos Psarou Studios And Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Zakynthos

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zakynthos?

Hotel Kavos Psarou Studios And Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Zakynthos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zakynthos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zakynthos?

Hotel Kavos Psarou Studios And Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Zakynthos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zakynthos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Zakynthos?

Hotel Kavos Psarou Studios And Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Zakynthos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Zakynthos.

  Cititi articolele despre Zakynthos, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

Top plaje si obiective turistice din Zakynthos - Recomandari turistice pentru Zakynthos

21.10.2016 Grecia

Descopera 5 dintre cele mai fascinante şi memorabile locuri din insulă, pe care nu trebuie să le ratezi. Alege, din lista plajelor recomandate, pe cea care ţi se potriveşte!

Timpul liber in Insula Zakhyntos

03.11.2014 Grecia

Insula Zakhyntos este cunoscută pentru plajele fabuloase care oferă o varietate mare de sporturi nautice, atât pentru împătimiții acestora, cât și pentru începătorii în domeniu.

Obiective turistice in Zakhyntos

03.11.2014 Grecia

Insula Zakhyntos reprezinta una dintre destinațiile preferate de români pentru sezonul estival, în care mulți aleg să se reîntoarcă, atât pentru peisajele care îți taie respirația și plajele extraordinare, cât și pentru vibrația istorică și culturală a vechii așezări antice.