Luna De Miere Rethymnon, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (3 oferte, 176.4EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Oasis Resort, Rethymnon

Oasis Resort

Rethymnon, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre RethymnonPrezentare si poze Rethymnon

Rethymnon

Este localizat pe coasta de nord a Cretei, la o distanta de 80 km de Heraklion si 60 km de Chania, Rethymno este capitala si portul principal al insulei.

Este un oras care combina intr-un mod unic elementele traditionale, aristocratice si moderne. Orasul vechi Rethymno este foarte pitoresc, cu un port venetian foarte frumos, castele si strazi inguste, pavate cu pietre. Orasul modern Rethymno ofera vizitatorilor multe facilitati. Veti gasi o multime de banci si servicii publice, camere pentru inchiriat, restaurante, baruri si cluburi.

Viata nocturna in Rethymno este foarte activa si localnicii sunt foarte ospitalieri.

Recomandari turistice pentru Rethymnon

Plaja Rethymnon are o lungime de 12 km şi se întinde din zona oraşului până în regiunea de Skaleta, unde se află unităţile hoteliere. De-a lungul coastei, te bucuri de o plajă cu nisip auriu, iar porţiunea din oraş este foarte aglomerată în timpul lunilor de vară. Dacă alegi să faci plajă în afara oraşului ai parte de linişte. Această întindere de nisip este foarte bine organizată, cu un număr mare de salvamari prezenţi aici între 10 şi 17. Hotelurile, umbrelele şi şezlongurile îţi oferă confortul necesar, iar sporturile de apă garantează adrenalina.Intrebari frecvente despre Rethymnon

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rethymnon?

Oasis Hotel Scaleta Rethymno, Lameriana Secret Luxury Village, Oasis Resort sunt cele mai populare hoteluri din Rethymnon

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rethymnon?

Oasis Hotel Scaleta Rethymno, Lameriana Secret Luxury Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Rethymnon ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rethymnon.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Rethymnon?

Lameriana Secret Luxury Village sunt hoteluri din Rethymnon ce au acces gratuit la internet