Luna De Miere Preveza Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (1 oferte, 200.7EUR - 200.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Daluz Boutique, Statiunea Preveza

Hotel Daluz Boutique  

Statiunea Preveza, Preveza, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre Preveza

Preveza

Preveza este un oraş în zona Epirus, in nord-vestul Grecei, situat la baza Golfului Ambracian. Este capitala a unităţii periferice ale Preveza, care face parte din periferia Epirus. Un tunel submarin, finalizat în 2002, care se desfasoara între Preveza şi Actium, conectează oraşul Preveza la vestul regiunii Acarnania din zona Etolia-Acarnania. Ruinele orasului antic Nicopole se gasesc la 7 km nord de oraş. În interiorul municipalitatii Preveza sunt ruinele a cinci oraşe antice sau cetăţi: Nicopole, Berenike, Cassope, Elatria şi Trikastron.

În prezent Preveza este un port comercial şi centru turistic, beneficiind de apropierea sa de Aeroportul Naţional Aktion şi de insula din apropiere Lefkada, o destinaţie turistică majoră.

Intrebari frecvente despre Preveza

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Preveza?

Hotel DaLUZ Boutique sunt cele mai populare hoteluri din Preveza

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Preveza?

Hotel DaLUZ Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Preveza.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Preveza?

Hotel DaLUZ Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Preveza?

Hotel DaLUZ Boutique sunt hoteluri din Preveza ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Preveza?

Hotel DaLUZ Boutique sunt hoteluri din Preveza ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Preveza.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Preveza?

Hotel DaLUZ Boutique sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Preveza. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Preveza.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Preveza?

Hotel DaLUZ Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Preveza.