Luna De Miere Insula Kithira Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 185.5EUR - 1000EUR)
Tagli Resort Spa, Livadi

Tagli Resort Spa

Livadi, Insula Kithira, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Insula Kithira

Insula Kithira

Satul Agia Pelagia si-a început dezvoltarea sa în anii 1980 și de mai mulți ani a fost portul principal al insulei. Astăzi, el este un sat orientat în mod special spre turism, cu multe hoteluri bune, restaurante și magazine. De-a lungul malul mării și aproape de multe plaje, Agia Pelagia este una dintre cele mai bune alegeri pentru vizitatori. Vizite recomandate includ plajele din Lorentzo, Lagada, Firi Ammos (din Agia Pelagia), Peștera Sfânta Sofia (una din cele trei peșteri cu același nume de pe insula), cu o suprafață de peste 120 m² plină de stalactite și stalagmite, precum si Pestera lui Venus în viroaga mică a Galani. Ajungând în satul de la Potamos, chiar înainte de a intra in el, este o sursă de apă potabilă. Legenda spune că cei care beau din izvor se vor căsători în Kythera. Moara de vânt din inima satului merită o vizită.

Intrebari frecvente despre Insula Kithira

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Kithira?

Tagli Resort Spa, Saluti Da Stampalia Suites Astypalaia sunt cele mai populare hoteluri din Insula Kithira

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Kithira?

Tagli Resort Spa, Saluti Da Stampalia Suites Astypalaia sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kithira ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Kithira.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Kithira?

Tagli Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kithira ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Kithira.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insula Kithira?

Tagli Resort Spa sunt hoteluri din Insula Kithira ce au acces gratuit la internet