Vacante Litoral Ano Mera, Mykonos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 105EUR - 105EUR)

Despre Ano MeraPrezentare si poze Ano Mera

Ano Mera

Ano Mera este al doilea sat mai mare după Mykonos Town și este unul dintre cele mai vechi sate din Mykonos. Acesta oferă câteva hoteluri de lux si unele camere și studiouri de închiriat. Este un sat liniștit unde localnicii își continuă viața lor de fiecare zi, fără a fi întrerupt de către o mulțime de turiști, așa cum se întâmplă tot timpul în capitală. Aproape de Ano Mera este interesanta mănăstire Panagia Tourliani unde se afla colectie superba de icoane realizate de un pictor cretan și vase sfinte și veșminte. Minunatul turn-clopotniță și fântână de marmură sunt în curtea mănăstirii și merita sa le vedeti
.

Vacante litoral Ano Mera

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Ano Mera, Mykonos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Ano Mera incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Ano Mera este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Ano Mera sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Ano Mera sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Ano Mera, Early Booking litoral Ano Mera, Last Minute litoral Ano Mera, Programe si Oferte Speciale litoral Ano Mera.

Ano Mera este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Ano Mera. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Ano Mera cu servicii minime pana la resorturi de lux din Ano Mera cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Ano Mera cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Ano Mera dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Ano Mera pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Ano Mera unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Ano Mera oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Ano Mera ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Ano Mera (Mykonos, Grecia) vara 2021 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Ano Mera

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ano Mera?

Sofos Suites Mykonos, Myconian brothers, Mykonian Studios, Hotel Mykonian Breeze sunt cele mai populare hoteluri din Ano Mera

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ano Mera?

Mykonian Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Ano Mera ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ano Mera.