Vacante Litoral Ftelia Mykonos, Mykonos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 111.3EUR - 1000EUR)
Albatros Club Mykonos, Ftelia Mykonos

Albatros Club Mykonos

Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

  • Fara transport
  Mykonos Ark Villas, Ftelia Mykonos

  Mykonos Ark Villas

  Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

   • Fara transport
   Hotel Ftelia Beach Ex, Ftelia Mykonos

   Hotel Ftelia Beach Ex

   Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

    • Fara transport

    Despre Ftelia MykonosPrezentare si poze Ftelia Mykonos

    Ftelia Mykonos

    Ftelia Beach este cea mai mare dintre toate plajele nedezvoltate din Mykonos. Aceasta plaja salbatica, la nord este una dintre favorite de surferi. Chiar ca un non-participant, puteți petrece ceva timp cu ochii la spectacolul de surferi care zboară peste mare. Când bate vântul din sud, aceasta este plaja la care trebuie sa veniti.

    Vacante litoral Ftelia Mykonos

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Ftelia Mykonos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Ftelia Mykonos este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Ftelia Mykonos sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Ftelia Mykonos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Ftelia Mykonos, Early Booking litoral Ftelia Mykonos, Last Minute litoral Ftelia Mykonos, Programe si Oferte Speciale litoral Ftelia Mykonos.

    Ftelia Mykonos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Ftelia Mykonos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Ftelia Mykonos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Ftelia Mykonos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Ftelia Mykonos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Ftelia Mykonos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Ftelia Mykonos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Ftelia Mykonos unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Ftelia Mykonos oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Ftelia Mykonos ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Ftelia Mykonos (Mykonos, Grecia) vara 2021 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Ftelia Mykonos

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ftelia Mykonos?

    Aviola Mykonos Villa Ftelia, Mykonos Ark Villas, ALBATROS CLUB MYKONOS, Hotel Ftelia Beach Ex sunt cele mai populare hoteluri din Ftelia Mykonos