Vacante Litoral Ithaki Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 259EUR - 259EUR)
Perantzada..1811 Art Hotel, Vathi Ithaka

Perantzada..1811 Art Hotel

Vathi Ithaka, Ithaki, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (05.06 - 04.06.2025)
  • Fara transport

Vacante litoral Ithaki

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Ithaki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Ithaki incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Ithaki este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Ithaki sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Ithaki sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Ithaki, Early Booking litoral Ithaki, Last Minute litoral Ithaki, Programe si Oferte Speciale litoral Ithaki.

Grecia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Ithaki. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Ithaki cu servicii minime pana la resorturi de lux din Ithaki cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Ithaki cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Ithaki dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Ithaki pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Ithaki unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Ithaki oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Ithaki ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Ithaki Grecia vara 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Ithaki

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ithaki?

Perantzada..1811 Art Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Ithaki

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ithaki?

Perantzada..1811 Art Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Ithaki ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ithaki.