Oferte cazare Chania Stavros, Insula Creta Grecia vara 2020
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Nanakis Beach Apartments, Chania Stavros

Hotel Nanakis Beach Apartments

Chania Stavros, Insula Creta, Grecia

  • Avion (13.10 - 11.10.2020)
  • Fara transport
  Sweet Dream, Chania Stavros

  Sweet Dream

  Chania Stavros, Insula Creta, Grecia

   • Avion (14.10 - 12.10.2020)
   • Fara transport

   Oferte Chania Stavros

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Chania Stavros, Insula Creta, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Chania Stavros incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Chania Stavros este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Chania Stavros sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Chania Stavros, Early Booking Chania Stavros, Last Minute Chania Stavros, Programe si Oferte Speciale Chania Stavros.

   Chania Stavros este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Chania Stavros. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Chania Stavros cu servicii minime pana la resorturi de lux din Chania Stavros cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Chania Stavros cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Chania Stavros dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Chania Stavros pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Chania Stavros unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Chania Stavros, Insula Creta, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro