Oferte cazare Fodele, Insula Creta Grecia vara 2022
(4 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Fodele Beach Water Park Resort, Fodele

Fodele Beach Water Park Resort  

   Scor 6.9 din 10 comentarii

Fodele, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Orange Fodele, Fodele

Orange Fodele  

Fodele, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (31.12 - 30.12.2022)
 • Fara transport
Fodele Beachfront Apts, Fodele

Fodele Beachfront Apts  

Fodele, Insula Creta, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (31.12 - 30.12.2022)
 • Fara transport
Fodele Beach Water Park Holiday Resort, Fodele

Fodele Beach Water Park Holiday Resort

Fodele, Insula Creta, Grecia

  • Avion (31.12 - 30.12.2022)
  • Fara transport

  Despre FodelePrezentare si poze Fodele

  Fodele

  Satul Fodele este situat la 28 km vest de Heraklion și are 500 de rezidenți permanenți.
  Zona Fodele se extinde peste aproximativ 24 milioane mp, se extinde de la partea de nord a muntelui "Strouboulas" la coasta de nord a Cretei, la golful din Fodele.
  Cel mai mult din suprafața sa este acoperită de pădure de arbuști. Alti 3 milioane mp acoperă celebra Fodele orange grove. Râul Pantomantris și bancurile sale, care formează un refugiu perfect pentru sute de specii de floră și faună, acopera alte 600.000 mp

  Numele de "Fodele" probabil provine de la numele unuia dintre primii sai coloniști, deoarece in 1248 este mentionat de trei ori in tratatul Kalergis- venețieni.

  Oferte Fodele

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Fodele, Insula Creta, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Fodele incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Fodele este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Fodele sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Fodele, Early Booking Fodele, Last Minute Fodele, Programe si Oferte Speciale Fodele.

  Fodele este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Fodele. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Fodele cu servicii minime pana la resorturi de lux din Fodele cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Fodele cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Fodele dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Fodele pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Fodele unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Fodele, Insula Creta, Grecia vara 2022 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 20% si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Fodele

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fodele?

  Fodele Beach Water Park Resort, Orange Fodele, Fodele Beachfront Apts, Fodele Beach Water Park Holiday Resort sunt cele mai populare hoteluri din Fodele

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fodele?

  Fodele Beach Water Park Resort, Fodele Beach Water Park Holiday Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Fodele ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fodele.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fodele?

  Fodele Beach Water Park Resort, Orange Fodele, Fodele Beachfront Apts sunt cele mai apreciate hoteluri din Fodele ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fodele.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fodele?

  Fodele Beach Water Park Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Fodele ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fodele.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fodele?

  Fodele Beach Water Park Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Fodele cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fodele.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Fodele?

  Fodele Beachfront Apts sunt hoteluri din Fodele ce au acces gratuit la internet