Top 6 plaje in Halkidiki
» Oferte Halkidiki

03.11.2014 Grecia

Top 6 plaje in Halkidiki

1.       Kriopigi – este o plajă cu nisip în apropierea orașului Kallithea, la 56 de kilometri spre sud de capitala Halkidiki, Poligiros. Este frumos amenajată, cu șezlonguri și umbrele, având o varietate de taverne și cafenele. Peisajul alb-albastru este menit să taie răsuflarea turiștilor.

2.       Pefkohori – este o plajă cu peisaje fabuloase, la 68 de kilometri de Poligiros și la 80 de kilometri de Salonic. Pefkohori oferă o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber, fiind potrivit pentru o vacanță mai lungă. O mulțime de baruri și cafenele și beach baruri care oferă băutura națională grecească ouzo, dar si supermarketuri sunt la dispoziția turiștilor.
3.       Trani Ammouda – este o plajă cu nisip fin, situată la nord de Ormos Panagias și se remarcă prin curățenia exemplară, dată de faptul că nu este extrem de aglomerată, ceea ce ajuta la conservarea cadrului natural. Este perfectă pentru turiștii aflați în căutarea unei zile liniștite la plajă.
4.       Agios Ioannis – se întinde pe 700 de metri de nisip fin și se deosebește printr-o apă curată, perfectă pentru înot și potrivită pentru cei mici, datorită limpezimii. Sunt prezente și câteva beach baruri, care asigură și un fond sonor pentru turiștii puși pe distracție. Pentru aceia care doresc să se bucure de liniște, mai spre marginea plajei zgomotul nu își mai face simțită prezența.
5.       Tristinika – este o plajă propice campingului. Cu toate că nu este ușor accesibilă (accesul se face dinspre drumul ce duce la Toroni), cei 5 kilometri de nisip fin și apă perfectă pentru înot merită efortul, iar, dacă aveți un cort, îl puteți amenaja în zone special dotate. Beach barul hippie vă va transpune într-o atmosferă de libertate supremă, și tot acolo puteți închiria șezlonguri și umbrele.
6.       Kalamitsi – este plaja care străjuiește satul cu același nume. Valurile calme ale mării din zona celor 500 de metri de plajă sunt perfecte pentru sporturile nautice. Unul dintre cele mai bune locuri de scufundări din Halikidiki se găsește pe plaja Kalamitsi

 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii