Recomandari utile in Thassos
» Oferte Thassos

03.11.2014 Grecia

Recomandari utile in Thassos

Gastronomie

În Limenaria, luați masa la taverna tipic grecească Mouragio, unde vă puteți răsfăța cu specialități delicioase direct la malul mării. Nu pierdeți din vedere preparatele din pește proaspăt, ce redau culoarea locală.
 
Shopping
În Theologos veți găasi o varietate de magazine, dintre care impresionant este un butic de care se ocupă o doamnă în vârstă. Aceasta oferă spre vânzare și produse cosmetice pe care le prepară ea insăși pe bază de miere și ulei de măsline. Odată ce îi veți călca pragul, nu ezitați să vă procurați cremă hidratantă bio.
 
Cultură
De asemenea, localitatea Theologos a fost desemnată capitala culturală a insulei Thasos în 1979, astfel că găzduiește un muzeu folcloric și o casă memorială (a unui vestit scriitor și diplomat grec, Vassilis Vassilikos).
 
Cazare
Insula Thassos găzuiește o varietate de hoteluri pe toate gusturile și buzunarele. În doar câteva clickuri veți găsi cu siguranță cazarea adaptată nevoilor și cerințelor, fie în calitate de călător solo, grup de prieteni, cuplu sau familie cu copii.
 
Aventură
Minunata plajă Paradisos, din partea de sud a stațiunii, reprezintă, datorită vântului și curenților marini care îi agită valurile, locul ideal pentru surf.
 
Relaxare
Celelalte plaje ale stațiunii oferă turiștilor o oază de de relaxare, cu peisaje grozave și valuri potrivite pentru orice activitate de recreere la malul mării.
 
Trei activități gratuite în Thassos
1.  Puteți observa natura, nu costă nimic. Un loc cu peisaje deosebite dincolo de tumultul și vacarmul orașului este la Maries, unde vă puteți comanda o cafea sau un cocktail la una dintre tavernele satului și să meditați în deplină liniște, observând natura.
2.  Săriți în apele mării. Amatorii de senzații își pot testa veleitățile în materie de sărituri în locul special amenajat de pe lacul din vecinătatea satului Maries.
3.  Jogging sau trekking, oricare dintre aceste activități care nu presupune inchirierea de echipament special se pot face în condiții excelente în pădurea din munți.

 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii