Cruises Aircraft Greece 2021
Filters: Category: Cruises×Transport: Charter× (3 offers, 285EUR - 1000EUR)


Show map
Croaziera Iconic Aegean 6 Zile Croaziere 2021, Athens

Croaziera Iconic Aegean 6 Zile Croaziere 2021

Athens, Athens Metropolitan Area, Greece

  • Airplane (09/05 - 09/10/2021)
  Croaziera In Insulele Grecesti Si Turcia 2021, Athens

  Croaziera In Insulele Grecesti Si Turcia 2021

  Athens, Athens Metropolitan Area, Greece

   • Airplane (09/24 - 10/02/2021)
   Croaziera Israel Egipt Turcia Cipru Si Grecia, Athens

   Croaziera Israel Egipt Turcia Cipru Si Grecia

   Athens, Athens Metropolitan Area, Greece

   • All Inclusive  
   • Airplane (01/01 - 12/31/2021)
   • No transport provided

   Cruises in Greece

   Cruises in Greece

   Discover the unique beauty of the Greek islands on board modern vessels on a cruise to remember. Type of tourism cruise will offer high standard services and facilities on cruise ships cabins and modern apartments overlooking the sea in a dream trip among the great Greek island of Corfu, Kos, Mykonos and Santorini to Athens orecum landing in major cities , Corfu, Thessaloniki or Ephesus in Kusadasi. Offers Cruise in Greece established in voyages of 7, 10 or 14 days with accommodation and meal services at minimum rates, in cabins and suites with many services and facilities on board can be booked online or by telephone through Direct Booking. Cruises have fixed itinerary boarding points, anchoring and landing both the Greek islands and resorts and cities in Italy, Montenegro, Israel and Croatia where you can take advantage of shore excursions and walks.


     Read blog articles about Greece

   Cum se face Tsoureki clasic grecesc, pentru Paste

   18.04.2020 Grecia

   Pentru greci, Paștele fără tsoureki este ca sărbătoarea Crăciunului fără cadouri pentru noi….

   Rețetă clasică grecească Giouvetsi de miel

   17.04.2020 Grecia

   O rețetă clasică de mâncare grecească, cu un echilibru perfect de arome centrat în jurul acestei frumoase Sărbători: miel la cuptor cu pastă de roșii.

   Modalitati de a ajunge in Halkidiki

   10.02.2020 Grecia

   Clasată drept una dintre cele mai bune destinații turistice din Grecia de Nord, Halkidiki este accesibilă cu mașina personală, cu autocarul sau cu avionul, în funcție din ce destinație pornești.

   Grecia „are ce trebuie” pentru a fi Nr. 1 mondial

   01.11.2019 Grecia

   Pe lângă numărul mare de insulițe, de exclusivitatea peisajelor, de spiritul liber și căldura umană, Grecia are tot ce-i trebuie pentru a fi numărul unul ca destinație gastronomică.

   Weekend de iarnă pe Insula Aegina

   02.10.2019 Grecia

   La finele lunii septembrie multe insule ale Greciei devin pustii. Însă, de abia atunci ți se dezvăluie „sufletul” destinației. În sezonul rece vezi cum trăiesc adevărații localnici și frumusețea naturală goală, lipsită de aglomerația de șezlonguri și autobuze turistice

   Exotic... Insulele Lichadonisiei ale Greciei

   11.09.2019 Grecia

   Localnicii le numesc Seychelles ale Greciei, unii turiști le compară cu insulele Bahamas, iar alții sunt de părere că acesta este paradisul Greciei. Și, cu toate acestea, încă nu au fost supraaglomerate de turiști. Poate doar aglomerate. Insulele Lichadonisiei ale Greciei sunt destinații de vacanță care ar trebui să se afle pe lista ta de „must see”.

   8 lucruri interesante și mai puțin știute despre Creta

   04.09.2019 Grecia

   Vacanța pe Insula Creta este un real răsfăț. De la uleiul de măsline pur, la bananele mici, la păduri de palmieri și plaje cu nisip colorat, Insula Creta este, fără îndoială, cea mai exotică destinație de vacanță a Greciei.

   5 locuri incredibile unde sa inoti in Grecia

   17.07.2019 Grecia

   E vară, plin sezon de vacanțe la mare în Grecia, Bulgaria, Turcia și alte destinații la care ai tot visat de-a lungul anului. Astăzi, însă, ne oprim pentru câteva clipe la 5 locuri incredibile și accesibile, unde sa inoti in timpul vacanței in Grecia.

   Unde să sărbătorim Paștele în Atena

   01.04.2019 Grecia

   De Paște în Grecia… pun pariu că mulți dintre voi s-au gândit la frumusețea țării, la trăirile intense ale grecilor în timpul sărbătorilor sfinte și, mai ales, la bucatele pe care aceștia le pun pe mese. Grecia este o țară superbă, o știm cu toții. Însă, puțin dintre noi au făcut cunoștință cu adevăratele ei tradiții.

   Vacanta in Paralia Katerini! Atractii pe care probabil nu le stiai

   29.01.2019 Grecia

   Vacanța în Paralia Katerini înseamnă mai mult decât plajă, magazine de aur sau blănuri și taverne în care să savurezi mâncarea grecească fix în briza mării. Sejurul în Paralia Katerini în oferă câte o atracție la fiecare revenire a ta, chiar dacă este a zecea.