Early Booking Insula Skopelos Grecia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (5 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Elios Holidays, Skopelos

Hotel Elios Holidays

Skopelos, Insula Skopelos, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (30.05 - 26.09.2020)
 • Fara transport
Hotel Rigas, Skopelos

Hotel Rigas

Skopelos, Insula Skopelos, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (01.01 - 31.12.2020)
 • Fara transport
Skopelos Village Hotel Apartments, Skopelos

Skopelos Village Hotel Apartments

Skopelos, Insula Skopelos, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (30.05 - 26.09.2020)
 • Fara transport
Hotel Skopelos Holidays Spa, Skopelos

Hotel Skopelos Holidays Spa

Skopelos, Insula Skopelos, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (30.05 - 26.09.2020)
 • Fara transport

Despre Insula Skopelos

Insula Skopelos

Situata în Insulele Sporade de Nord, între Skiathos si Alonnissos, Skopelos este o insula de 13 mile lungime şi o lăţime maximă de peste 5 mile. Skopelos este cunoscuta pentru greci ca insula verde şi albastra, datorita pădurilor care acoperă o mare parte din insula, coborand pana la malul apei.

Early Booking Insula Skopelos

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Insula Skopelos, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Insula Skopelos.

Ofertele turistice Early Booking Insula Skopelos vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Insula Skopelos pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Insula Skopelos este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Insula Skopelos.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Insula Skopelos au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Insula Skopelos scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Insula Skopelos cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Insula Skopelos in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Insula Skopelos sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Insula Skopelos prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Insula Skopelos si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Insula Skopelos si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Insula Skopelos Grecia vara 2020 - Peste 4 oferte Inscrieri timpurii Litoral Skopelos cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !