Autocar Golden Beach, Thassos cu plecare din Mures Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 111.3EUR - 72.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Alexandra Golden Boutique, Golden Beach

Hotel Alexandra Golden Boutique  

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Golden Beach, Thassos, Grecia

 • Hotel cu Ultra All Inclusive  
 • Autocar (23.06 - 13.10.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.04.2021

Soti Studio, Golden Beach

Soti Studio

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Golden Beach, Thassos, Grecia

  • Autocar (26.05 - 13.10.2021)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 04.06.2021

  Hotel Fedra, Golden Beach

  Hotel Fedra  

     Scor 9.3 din 3 comentarii

  Golden Beach, Thassos, Grecia

  • Hotel cu plaja privata  
  • Autocar (23.06 - 13.10.2021)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 25.05.2021

  Hotel Enavlion, Golden Beach

  Hotel Enavlion  

     Scor 9.9 din 1 comentarii

  Golden Beach, Thassos, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (26.05 - 13.10.2021)
  • Fara transport
  Hotel Ester Luxury Rooms, Golden Beach

  Hotel Ester Luxury Rooms  

  Golden Beach, Thassos, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (23.06 - 13.10.2021)
  • Fara transport

  Despre Golden BeachPrezentare si poze Golden Beach

  Golden Beach

  Golden Beach este situata in localitatea cu acelasi nume(plaja de aur),la 12 km sud est de Limenas , este cea mai cautata plaja cu nisip auriu din insula Thassos .Plaja are steag albastru, foarte bine amenajata beneficiaza de o mare cristalina.

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Mures in Golden Beach, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Golden Beach. Puteti rezerva hotelul preferat din Golden Beach cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Golden Beach care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Golden Beach constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Golden Beach, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Mures Litoral Golden Beach (Thassos, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 42 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Golden Beach

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Golden Beach?

  Soti Studio, Hotel Princess Golden Beach, Hotel Alexandra Golden Boutique, Celeste Golden Beach, Hotel Enavlion sunt cele mai populare hoteluri din Golden Beach

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Golden Beach?

  Hotel Princess Golden Beach, Hotel Alexandra Golden Boutique, Celeste Golden Beach, Hotel Enavlion, Villa Margarita sunt cele mai apreciate hoteluri din Golden Beach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Golden Beach.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Golden Beach?

  Celeste Golden Beach, Vereya Beach, Antheon Villas, Villa Margarita, Villa Smaro Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Golden Beach ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Golden Beach.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Golden Beach?

  Hotel Alexandra Golden Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Golden Beach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Golden Beach.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Golden Beach?

  Hotel Princess Golden Beach, Antheon Villas, Villa Smaro Studios, Hotel Studio Nikolas, Hotel Blue Bay Studio Thassos sunt cele mai apreciate hoteluri din Golden Beach cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Golden Beach.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Golden Beach?

  Hotel Alexandra Golden Boutique, Hotel Fedra sunt cele mai apreciate hoteluri din Golden Beach cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Golden Beach.