Autocar Golden Beach, Thassos cu plecare din Sinaia Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Golden BeachPrezentare si poze Golden Beach

Golden Beach

Golden Beach este situata in localitatea cu acelasi nume(plaja de aur),la 12 km sud est de Limenas , este cea mai cautata plaja cu nisip auriu din insula Thassos .Plaja are steag albastru, foarte bine amenajata beneficiaza de o mare cristalina.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sinaia in Golden Beach, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Golden Beach. Puteti rezerva hotelul preferat din Golden Beach cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Golden Beach care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Golden Beach constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Golden Beach, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sinaia Litoral Golden Beach (Thassos, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 20%. Peste 27 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Golden Beach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Golden Beach?

Hotel Enavlion sunt cele mai populare hoteluri din Golden Beach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Golden Beach?

Hotel Enavlion sunt cele mai apreciate hoteluri din Golden Beach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Golden Beach.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Golden Beach?

Hotel Enavlion sunt hoteluri din Golden Beach ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Golden Beach?

Hotel Enavlion sunt cele mai apreciate hoteluri din Golden Beach ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Golden Beach.