Oferte cazare Gazi, Insula Creta Grecia vara 2022
(7 oferte, 390.3EUR - 1000EUR)
Hotel Civitel Creta Beach, Gazi

Hotel Civitel Creta Beach  

Gazi, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (07.06 - 01.10.2022)
 • Fara transport
The Santo George Beach Resort, Gazi

The Santo George Beach Resort  

Gazi, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (25.06 - 17.09.2022)
 • Fara transport
Thalia Apartments, Gazi

Thalia Apartments

Gazi, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (26.04 - 25.04.2023)
 • Fara transport
Luxurious Brand New Flat Sea View, Gazi

Luxurious Brand New Flat Sea View  

Gazi, Insula Creta, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (07.05 - 06.05.2023)
 • Fara transport
Troulis Apartments, Gazi

Troulis Apartments  

Gazi, Insula Creta, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (02.05 - 01.05.2023)
 • Fara transport
Irida Hotel Apartments, Gazi

Irida Hotel Apartments  

Gazi, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (01.05 - 30.04.2023)
 • Fara transport
Agapi Studios, Gazi

Agapi Studios

Gazi, Insula Creta, Grecia

  • Avion (04.05 - 03.05.2023)
  • Fara transport

  Despre GaziPrezentare si poze Gazi

  Gazi

  Construit pe malul drept al râului Galanos, orașul Gazi este la doar 6 km de orașul Heraklion, aproape de electricitate centrală depozitul anexă energie din capitala Cretei. Este suburbia vestica și locul de cumparaturi pentru oamenii din Heraklion. Nu prezinta atracții interesante. Există o mulțime de case de vânzare nou-construit în acest domeniu, care se dezvolta in mare viteză. Gazi este in cea mai mare parte modern, cu o mare varietate de magazine si supermarket-uri.

  Oferte Gazi

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Gazi, Insula Creta, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Gazi incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Gazi este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Gazi sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Gazi, Early Booking Gazi, Last Minute Gazi, Programe si Oferte Speciale Gazi.

  Gazi este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Gazi. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Gazi cu servicii minime pana la resorturi de lux din Gazi cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Gazi cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Gazi dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Gazi pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Gazi unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Gazi, Insula Creta, Grecia vara 2022 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Gazi

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gazi?

  Hotel Civitel Creta Beach, The Santo George Beach Resort, Thalia Apartments, Luxurious Brand New Flat Sea View, Troulis Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Gazi

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gazi?

  Hotel Civitel Creta Beach, Troulis Apartments, Agapi Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Gazi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gazi.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Gazi?

  Hotel Civitel Creta Beach, Thalia Apartments, The Santo George Beach Resort, Troulis Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Gazi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Gazi.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Gazi?

  Hotel Civitel Creta Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Gazi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Gazi.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Gazi?

  Hotel Civitel Creta Beach, Troulis Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Gazi cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Gazi.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Gazi?

  Hotel Civitel Creta Beach, Thalia Apartments, The Santo George Beach Resort, Luxurious Brand New Flat Sea View, Troulis Apartments sunt hoteluri din Gazi ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Gazi?

  Hotel Civitel Creta Beach, Thalia Apartments, Troulis Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Gazi. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Gazi.