Black Friday Acharavi, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Lena Mare Boutique Hotel, Acharavi

Lena Mare Boutique Hotel

Acharavi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (12.06 - 12.08.2023)
  • Fara transport

Despre AcharaviPrezentare si poze Acharavi

Acharavi

Acharavi se afla pe coasta nordică a insulei Corfu, in apropiere de Kassiopi si Sidari, o zona de vegetatie luxurianta la 40 km de cel mai apropiat aeroport din Corfu. Reprezinta o calatorie prin peisajele montane exceptionale, precum şi prin satele traditionale grecesti.
Totul este o combinatie plăcuta de plajă, dealuri si munti. Pantokrator, cel mai înalt munte pe care-l puteţi vedea de pe întreaga insulă se gaseste la aproximativ 10 km distanţă.
Acesta nu este doar o statiune, este principalul oras de pe partea de nord a insulei şi mulţi dintre localnici viziteaza Acharavi în mod regulat, deoarece aici există un oficiu poştal, bănci, medici şi toate facilităţile de care va puteti bucura intr-un într-o oraş modern.

Recomandari turistice pentru Acharavi

Puteti vizita Templul Doric care sa afla in Roda, fiind urmatorul oras in apropierea statiunii Acharavi. Aceast templu se spune că a fost, probabil, construit ca o dedicaţie pentru Apollo.

Intrebari frecvente despre Acharavi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Acharavi?

Lena Mare Boutique Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Acharavi

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Acharavi?

Lena Mare Boutique Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Acharavi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Acharavi.