Black Friday Pelekas, Insula Corfu Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (2 oferte, 275.9EUR - 275.9EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mayor Pelekas Monastery, Pelekas

Hotel Mayor Pelekas Monastery  

   Scor 8.1 din 2 comentarii

Pelekas, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (14.08 - 30.09.2023)
  • Fara transport

Despre PelekasPrezentare si poze Pelekas

Pelekas

Pelekas este situat la 12 kilometri de capitala insulei, situat in partea de sud-vest a insulei, la o altitudine de aproximativ 270 de metri si este renumit pentru apusul de soare magnific.

Pelekas este satul care ofera cate ceva pentru toată lumea. Fie că sunteţi în căutarea de plaje cu nisip şi taverne marginite de plantaţii de măslini, de sporturi de apa si viata de noapte, de mancare şi băuturi tradiţionale, de vacante scumpe sau de vacante ieftine aici veţi găsi întotdeauna o primire călduroasă.

Pelekas, in ultimii 30 de ani, a fost o destinaţie favorită pentru turistii independenti care nu cauta un sejur organizat si care au revenit an dupa an in Corfu.

Intrebari frecvente despre Pelekas

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery sunt cele mai populare hoteluri din Pelekas

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelekas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pelekas.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelekas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pelekas.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelekas cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pelekas.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Pelekas. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Pelekas.