Oferte cazare Tripiti Thassos, Thassos Grecia vara 2020
(4 oferte, 105EUR - 1118.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Blue Dream Palace Thassos, Tripiti Thassos

Hotel Blue Dream Palace Thassos  

   Scor 9.5 din 6 comentarii

Tripiti Thassos, Thassos, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Autocar (23.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.06.2020

Rodon House Aparthotel, Tripiti Thassos

Rodon House Aparthotel  

   Scor 8.2 din 4 comentarii

Tripiti Thassos, Thassos, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (28.09 - 22.09.2021)
 • Fara transport
Augoustos Studios, Tripiti Thassos

Augoustos Studios

Tripiti Thassos, Thassos, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Zoe Ex. Trypiti Suites, Tripiti Thassos

Zoe Ex. Trypiti Suites  

   Scor 8.3 din 17 comentarii

Tripiti Thassos, Thassos, Grecia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Autocar (23.09 - 07.10.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 30.06.2020

Despre Tripiti ThassosPrezentare si poze Tripiti Thassos

Tripiti Thassos

Tripiti - este langa Limenaria, iar peisajul din jur este unul dintre cele mai impresionante de pe insula. Desi nu aveti prea multe facilitati, plaja de la Tripiti este foarte populara printre turisti.

Oferte Tripiti Thassos

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Tripiti Thassos, Thassos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Tripiti Thassos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Tripiti Thassos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Tripiti Thassos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Tripiti Thassos, Early Booking Tripiti Thassos, Last Minute Tripiti Thassos, Programe si Oferte Speciale Tripiti Thassos.

Tripiti Thassos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Tripiti Thassos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Tripiti Thassos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Tripiti Thassos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Tripiti Thassos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Tripiti Thassos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Tripiti Thassos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Tripiti Thassos unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Tripiti Thassos, Thassos, Grecia vara 2020 - 2021 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro