Autocar Paleokastritsa, Insula Corfu cu plecare din Bucuresti Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 184.3EUR - 429.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Paleo Art Nouveau Ex Paleokastritsa , Paleokastritsa

Hotel Paleo Art Nouveau Ex Paleokastritsa   

   Scor 8.1 din 9 comentarii

Paleokastritsa, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (09.05 - 03.10.2021)
  • Avion (07.06 - 27.09.2021)
  • Fara transport
Athina Studios, Paleokastritsa

Athina Studios

Paleokastritsa, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (27.09 - 03.10.2021)
  • Avion (07.06 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre PaleokastritsaPrezentare si poze Paleokastritsa

Paleokastritsa

Paleokastritsa este situat la 16 mile nord-vest de capitala insulei Corfu, Kerkyra. Staţiune se intinde de-a lungul drumului de coasta care şerpuieşte de-alungul stâncilor şi golfurilor retrase.

Paleokastritsa a fost mult timp considerată una dintre cele mai frumoase sate din Insula Corfu şi este un loc renumit pentru frumusetea greceasca. Paleokastritsa este în principal memorabil pentru peisajul exceptional, împreună cu plajele superbe. În timp ce stati in statiunea Paleokastritsa vă puteţi relaxa si înota pe sase plaje diferite si retrase, plaje cu nisip fin sau pietris inconjurate de stânci înalte, promontorii împădurite, plantaţii de măslini, portocali, lămâi şi chiparoşi şi dealuri luxuriante.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Bucuresti in Paleokastritsa, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Paleokastritsa. Puteti rezerva hotelul preferat din Paleokastritsa cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Paleokastritsa care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Paleokastritsa constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Paleokastritsa, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Bucuresti Litoral Paleokastritsa (Insula Corfu, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Peste 2 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Paleokastritsa

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Paleokastritsa?

Hotel PALEO ART NOUVEAU ex Paleokastritsa , ATHINA STUDIOS sunt cele mai populare hoteluri din Paleokastritsa

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Paleokastritsa?

Hotel PALEO ART NOUVEAU ex Paleokastritsa sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Paleokastritsa?

ATHINA STUDIOS sunt hoteluri din Paleokastritsa ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Paleokastritsa?

ATHINA STUDIOS sunt hoteluri din Paleokastritsa ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Paleokastritsa?

Hotel PALEO ART NOUVEAU ex Paleokastritsa sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Paleokastritsa.