Last Minute Paleokastritsa, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 277.7EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Paradise Inn, Paleokastritsa

Paradise Inn

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Paleokastritsa, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (13.09 - 27.09.2021)
  • Fara transport
Cnic Paleo Art Nouveau, Paleokastritsa

Cnic Paleo Art Nouveau

Paleokastritsa, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre PaleokastritsaPrezentare si poze Paleokastritsa

Paleokastritsa

Paleokastritsa este situat la 16 mile nord-vest de capitala insulei Corfu, Kerkyra. Staţiune se intinde de-a lungul drumului de coasta care şerpuieşte de-alungul stâncilor şi golfurilor retrase.

Paleokastritsa a fost mult timp considerată una dintre cele mai frumoase sate din Insula Corfu şi este un loc renumit pentru frumusetea greceasca. Paleokastritsa este în principal memorabil pentru peisajul exceptional, împreună cu plajele superbe. În timp ce stati in statiunea Paleokastritsa vă puteţi relaxa si înota pe sase plaje diferite si retrase, plaje cu nisip fin sau pietris inconjurate de stânci înalte, promontorii împădurite, plantaţii de măslini, portocali, lămâi şi chiparoşi şi dealuri luxuriante.

Last Minute Paleokastritsa

Direct Booking

Last Minute Paleokastritsa Grecia vara 2021 - 2022 - Peste 3 oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Paleokastritsa Insula Corfu cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Paleokastritsa

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Paleokastritsa?

Hotel PALEO ART NOUVEAU ex Paleokastritsa , Hotel Akrotiri Beach, River Studios Paleokastritsa, Hotel Noufaro Apartments , Filoxenia Mermaid Studios sunt cele mai populare hoteluri din Paleokastritsa

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Paleokastritsa?

Hotel PALEO ART NOUVEAU ex Paleokastritsa , Hotel Akrotiri Beach, River Studios Paleokastritsa, Spyridoula Apartments, Paradise Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Paleokastritsa?

River Studios Paleokastritsa, Filoxenia Mermaid Studios, Paradise Inn, Christina Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Paleokastritsa?

Hotel Akrotiri Beach, Villa Secret Paradise, Fundana Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Paleokastritsa?

Hotel Akrotiri Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Paleokastritsa?

ATHINA STUDIOS sunt hoteluri din Paleokastritsa ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Paleokastritsa?

River Studios Paleokastritsa, Villa Secret Paradise, ATHINA STUDIOS sunt hoteluri din Paleokastritsa ce au acces gratuit la internet