Oferte speciale Litoral Zante Town, Zakynthos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (2 oferte, 89.6EUR - 98.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Strada Marina, Zante Town

Hotel Strada Marina  

   Scor 8.9 din 20 comentarii

Zante Town, Zakynthos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (13.09 - 27.09.2021)
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 11.08.2021

Hotel Diana, Zante Town

Hotel Diana

Zante Town, Zakynthos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (20.09 - 27.09.2021)
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre Zante TownPrezentare si poze Zante Town

Zante Town

Orașul Zakynthos este situat pe mijlocul coastei de est a insulei Zakynthos, la doar cinci kilometri de stațiunea populară Tsilivi.

Arhitectura si stilul orasului Zante a fost influențată în parte de către venețieni, francezi și englezi, care au ocupat la un moment dat în istorie Zakynthos.

Ulterior, principalul oraș din Zakynthos are un simt foarte venețian, dar cu unele site-uri tipice insulei grecesti ce se adaugă în amestec. Portul ciudat, biserici ortodoxe frumoase, zumzet de străzi comerciale, baruri și cafenele fantastice toate fac din acest oraș un ideal de insulă grecească.

Oferte speciale Litoral Zante Town

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Zante Town Grecia vara 2021 - 2022. Peste 2 Oferte speciale Litoral Zante Zakynthos cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Zante Town

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zante Town?

Hotel Strada Marina, La Caretta, Markella Aparthotel, Hotel Diana, Ilyessa Cottages Zakynthos sunt cele mai populare hoteluri din Zante Town

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zante Town?

Hotel Strada Marina, La Caretta, Hotel Diana, Agro Art Boutique Luxury Villa, Evan s Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Zante Town ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zante Town.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zante Town?

Hotel Strada Marina, Markella Aparthotel, Hotel Diana, Agro Art Boutique Luxury Villa, Ilyessa Cottages Zakynthos sunt cele mai apreciate hoteluri din Zante Town ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zante Town.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zante Town?

Agro Art Boutique Luxury Villa sunt cele mai apreciate hoteluri din Zante Town ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zante Town.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Zante Town?

Hotel Plaza, Hotel Palatino sunt cele mai apreciate hoteluri din Zante Town cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Zante Town.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zante Town?

La Caretta, Markella Aparthotel, Evan s Studios, Kyprianos Aparthotel, Hotel Arcadia Luxury Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Zante Town cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zante Town.