Last Minute Litoral Monemvasia, Peloponez Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 103EUR - 103EUR)

Afiseaza harta

Despre MonemvasiaPrezentare si poze Monemvasia

Monemvasia

Orașul Monemvasia este printre cele mai bune locuri din Grecia. Situat pe partea de sud-est a Peloponezului, Monemvasia a fost sculptat în întregime pe partea din spate a unei stânci spre mare în vremurile medievale. Această stâncă uriașă de mare nu este vizibila de pe continent, astfel încât localnicii au putut evita atacurile inamice. Singura cale de a ajunge la Monemvasia a fost cu barca, iar mai târziu un drum asfaltat a fost construit pentru a conecta intrarea castelului de continent. Acesta este modul în care a fost ales numele, ceea ce înseamnă o singură trecere. Un nou oraș a fost construit în partea continentală, chiar vizavi de stâncă. O plimbare în jurul orașului Castel este un călătorie în trecut, în timp ce punctul de vedere la mare din partea de sus a castelului este uluitoare.

Last Minute Litoral Monemvasia

Direct Booking

Last Minute Litoral Monemvasia Grecia vara 2021. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Monemvasia Peloponez cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Monemvasia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Monemvasia?

Hotel Kinsterna Spa, Bastione Malvasia sunt cele mai populare hoteluri din Monemvasia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Monemvasia?

Hotel Kinsterna Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Monemvasia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Monemvasia.