Paste Kato Stalos, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Paste× (1 oferte, 139.7EUR - 139.7EUR)

Afiseaza harta
Creta Palm Resort Hotel Apartments, Kato Stalos

Creta Palm Resort Hotel Apartments  

   Scor 9.2 din 7 comentarii

Kato Stalos, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre Kato StalosPrezentare si poze Kato Stalos

Kato Stalos

Așezarea de coastă Kato Stalos se afla la 8 km de Chania. Aceasta a fost dezvoltata de la strada pe linia de coastă și în ultimii ani, Kato Stalos s-a dezvoltat într-o stațiune turistică din partea de nord de Chania. Acesta este situata inainte de Galatas și are o plajă frumoasă foarte curata, a carei caracteristică principală este extinderea pe suprafata mare. Plaja a fost premiata cu steagul albastru. În regiune funcționeaza o mulțime de hoteluri, camere de inchiriat si apartamente, restaurante, baruri pe plajă și magazine comerciale de tot felul. La o distanta de 1,5 km este construit Pano Stalos. Este un mic sat tradițional care combină frumusețea naturală cu vederea grafica. Dealurile verzi și arhitectura tradiționala a caselor compun unicitatea locului. În jurul localității sunt hoteluri restaurante în care veți gusta rețete cretane.

Intrebari frecvente despre Kato Stalos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kato Stalos?

Creta Palm Resort Hotel Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Kato Stalos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kato Stalos?

Creta Palm Resort Hotel Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Stalos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kato Stalos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kato Stalos?

Creta Palm Resort Hotel Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Stalos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kato Stalos.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Kato Stalos?

Creta Palm Resort Hotel Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Stalos ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Kato Stalos.