Autocar Fanari, North And Central Greece cu plecare din Mures Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre FanariPrezentare si poze Fanari

Fanari

Fanari este o statiune din partea de nord a Greciei, pe coasta Marii Egee, la est de Keramoti.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Mures in Fanari, North And Central Greece, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Fanari. Puteti rezerva hotelul preferat din Fanari cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Fanari care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Fanari constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Fanari, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Mures Litoral Fanari (North And Central Greece, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Fanari

Fanari este un mic sat pescaresc, retras, astfel incat obiectivele turistice nu sunt atat de multe. Putem spune ca satul in sine este un obiectiv turistic.

Fanari are mai multe plaje micute si o plaja mai mare in afara satului, premiata cu Blue Flag, unde se gasesc baruri pe plaja, dusuri si facilitati de sporturi nautice.

Cele cateva taverne si cafenele din Fanari se afla in port. Portul este adesea vizitat de turisti, iar multi aleg sa plece de aici intr-o scurta vizita pe insula Thassos, aflata la cateva mile in sud-vest.

Cazarea este diponibila in hoteluri mici, camere de inchiriat si un camping. Langa camping, sunt plaje superbe, nisip fin, apa clara si foarte mica.

In jurul satului sunt cateva lacuri protejate unde se pot vedea pasari flamingo si alte pasari. Manastirea Agiоs Niкοlаоs se afla la 10 km de Fanari si apartine regiunii Xanthi.

Intrebari frecvente despre Fanari

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fanari?

sunt cele mai populare hoteluri din Fanari