Black Friday Anissaras, Insula Creta Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Serita Beach Hotel, Anissaras

Serita Beach Hotel    

   Scor 8.8 din 12 comentarii

Anissaras, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 22.01.2023)
  • Fara transport

Despre AnissarasPrezentare si poze Anissaras

Anissaras

Anissaras este localizata la 24 km est de Heraklion si 1 km vest de Hersonissos. Nu este nici un sat nici un oras - este un loc, o zona aflata in suburbia orasului Hersonissos. Dar diferenta intre cele doua este de la cer la pamant. Anissaras este de obicei prezentata ca locatia de lux de langa Hersonissos.

Este o statiune preferata de 2 tipuri de turisti: cei ce cauta luxul, sau cei ce cauta linistea, dar doresc sa fie aproape de un loc plin de viata, unde sa se poata distra (Hersonissos). Nu exista baruri sau viata de noapte in Anissaras, cu exceptia celor puse la dispozitie de hoteluri.

Recomandari turistice pentru Anissaras

În timp ce majoritatea ţărmului în Anissaras este stancos, există unele plaje excelente amenajate artificial cu nisip, în special în faţa hoteluri mari şi Blu Club, un complex italian.

Nu există nicio plajă privată în Creta, toatel plajele, inclusiv cele din fata hotelurilor si cluburilor sunt deschise pentru public.Intrebari frecvente despre Anissaras

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Anissaras?

Serita Beach Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Anissaras

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Anissaras?

Serita Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Anissaras.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Anissaras?

Serita Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Anissaras.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Anissaras?

Serita Beach Hotel sunt hoteluri din Anissaras ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Anissaras?

Serita Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Anissaras.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Anissaras?

Serita Beach Hotel sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Anissaras. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Anissaras.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Anissaras?

Serita Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Anissaras.