Autocar Zona Metropolitana Atena Grecia 2018
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 353.9EUR - 420EUR)

Afiseaza harta
Revelion 2018 Autocar 5 Nopti, Atena

Revelion 2018 Autocar 5 Nopti

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Autocar (29.12 - 03.01.2018)
   Date de plecare: 29.12
  Revelion 2018 Autocar 5 Nopti, Atena

  Revelion 2018 Autocar 5 Nopti

  Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

   • Autocar (29.12 - 03.01.2018)
    Date de plecare: 29.12
   Pelerinaj Turistic Si Religios Quot Sf. Nectariequot Circuit Autocar 2017, Atena

   Pelerinaj Turistic Si Religios Quot Sf. Nectariequot Circuit Autocar 2017

   Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

    • Autocar (06.11 - 12.11.2017)
     Date de plecare: 06.11
    Revelion Grecia Autocar Revelion 2018, Atena

    Revelion Grecia Autocar Revelion 2018

    Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

     • Autocar (29.12 - 04.01.2018)
      Date de plecare: 29.12

     Despre Zona metropolitana Atena

     Zona metropolitana Atena

     Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

     Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

     Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

     Sejururi Autocar Zona Metropolitana Atena

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Zona Metropolitana Atena, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Zona Metropolitana Atena. Puteti rezerva hotelul preferat din Zona Metropolitana Atena cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Zona Metropolitana Atena care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Zona Metropolitana Atena constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta in Zona Metropolitana Atena, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejururi si pachete cu autocarul Zona Metropolitana Atena Grecia 2018 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Peste 5 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!