Early Booking Zona Metropolitana Atena Grecia 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (6 oferte, 121.1EUR - 528.3EUR)

Afiseaza harta
Bomo Calamos Beach Hotel, Attica

Bomo Calamos Beach Hotel

Attica, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (23.03 - 21.03.2024)
 • Fara transport
Dolce Athens Attica Riviera Ex Mare Nostrum Hotel Thalasso , Vravrona

Dolce Athens Attica Riviera Ex Mare Nostrum Hotel Thalasso   

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Vravrona, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (29.03 - 27.03.2024)
 • Fara transport
Marathon Beach Resort, Nea Makri

Marathon Beach Resort  

   Scor 8.3 din 1 comentarii

Nea Makri, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
 • Avion (24.03 - 22.03.2024)
 • Fara transport
Hotel Wyndham Grand Athens, Atena

Hotel Wyndham Grand Athens

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Ramada By Wyndham Attica Riviera, Mati

Ramada By Wyndham Attica Riviera  

Mati, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar
 • Avion (26.03 - 24.03.2024)
 • Fara transport
Hotel Athens Key, Atena

Hotel Athens Key

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Avion (24.03 - 22.03.2024)
  • Fara transport

  Despre Zona metropolitana Atena

  Zona metropolitana Atena

  Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

  Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

  Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

  Black Friday Zona Metropolitana Atena

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Zona Metropolitana Atena, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Zona Metropolitana Atena.

  Ofertele turistice Early Booking Zona Metropolitana Atena 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Zona Metropolitana Atena pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Zona Metropolitana Atena este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Zona Metropolitana Atena.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Zona Metropolitana Atena au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Zona Metropolitana Atena scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Zona Metropolitana Atena cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Zona Metropolitana Atena in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Zona Metropolitana Atena sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in Zona Metropolitana Atena prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Zona Metropolitana Atena si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Zona Metropolitana Atena si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Zona Metropolitana Atena Grecia 2023 - Peste 6 oferte Inscrieri timpurii Atena cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Intrebari frecvente despre Zona metropolitana Atena

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zona metropolitana Atena?

  Bomo Calamos Beach Hotel, Dolce Athens Attica Riviera ex Mare Nostrum Hotel Thalasso , Marathon Beach Resort, Hotel Wyndham Grand Athens, Ramada by Wyndham Attica Riviera sunt cele mai populare hoteluri din Zona metropolitana Atena

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zona metropolitana Atena?

  Bomo Calamos Beach Hotel, Dolce Athens Attica Riviera ex Mare Nostrum Hotel Thalasso , Marathon Beach Resort, Hotel Wyndham Grand Athens, Ramada by Wyndham Attica Riviera sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zona metropolitana Atena.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Zona metropolitana Atena?

  Dolce Athens Attica Riviera ex Mare Nostrum Hotel Thalasso sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Zona metropolitana Atena.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zona metropolitana Atena?

  Dolce Athens Attica Riviera ex Mare Nostrum Hotel Thalasso , Ramada by Wyndham Attica Riviera sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zona metropolitana Atena.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zona metropolitana Atena?

  Dolce Athens Attica Riviera ex Mare Nostrum Hotel Thalasso , Ramada by Wyndham Attica Riviera sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zona metropolitana Atena.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zona metropolitana Atena?

  Dolce Athens Attica Riviera ex Mare Nostrum Hotel Thalasso sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zona metropolitana Atena.

    Cititi articolele despre Zona metropolitana Atena, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Unde să sărbătorim Paștele în Atena

  01.04.2019 Grecia

  De Paște în Grecia… pun pariu că mulți dintre voi s-au gândit la frumusețea țării, la trăirile intense ale grecilor în timpul sărbătorilor sfinte și, mai ales, la bucatele pe care aceștia le pun pe mese. Grecia este o țară superbă, o știm cu toții. Însă, puțin dintre noi au făcut cunoștință cu adevăratele ei tradiții.