Early Booking Zona Metropolitana Atena Grecia 2021
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (7 oferte, 135.8EUR - 905EUR)

Afiseaza harta
Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Vravrona

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso  

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Vravrona, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Villa Agnanti Boutique, Athens Coast

Villa Agnanti Boutique  

Athens Coast, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Wyndham Grand Athens, Atena

Hotel Wyndham Grand Athens

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Mayor Mon Repos Palace "Art Hotel" Ex. Aquis, Anemomylos

Mayor Mon Repos Palace "Art Hotel" Ex. Aquis  

Anemomylos, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (07.06 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Ramada Attica Riviera, Mati

Ramada Attica Riviera  

Mati, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (29.05 - 25.09.2021)
 • Fara transport
Tsamis Zante Hotel, Kypseli

Tsamis Zante Hotel

Kypseli, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (25.05 - 28.09.2021)
 • Fara transport

Despre Zona metropolitana Atena

Zona metropolitana Atena

Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

Early Booking Zona Metropolitana Atena

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Zona Metropolitana Atena, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Zona Metropolitana Atena.

Ofertele turistice Early Booking Zona Metropolitana Atena 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Zona Metropolitana Atena pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Zona Metropolitana Atena este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Zona Metropolitana Atena.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Zona Metropolitana Atena au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Zona Metropolitana Atena scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Zona Metropolitana Atena cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Zona Metropolitana Atena in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Zona Metropolitana Atena sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Zona Metropolitana Atena prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Zona Metropolitana Atena si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Zona Metropolitana Atena si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2021 - Peste 5 oferte Inscrieri timpurii Litoral Atena cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Zona metropolitana Atena

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zona metropolitana Atena?

Hotel Emmantina, Athenaeum Grand Hotel, Hotel The Athenian Callirhoe Exclusive, Perianth Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Zona metropolitana Atena

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zona metropolitana Atena?

Hotel Emmantina, Athenaeum Grand Hotel, Hotel The Athenian Callirhoe Exclusive, Perianth Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zona metropolitana Atena.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zona metropolitana Atena?

Athenaeum Grand Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zona metropolitana Atena.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Zona metropolitana Atena?

Athenaeum Grand Hotel, Hotel The Athenian Callirhoe Exclusive, Perianth Hotel sunt hoteluri din Zona metropolitana Atena ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Zona metropolitana Atena?

Hotel Emmantina sunt cele mai apreciate hoteluri din Zona metropolitana Atena cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Zona metropolitana Atena.

  Cititi articolele despre Zona metropolitana Atena, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

Unde să sărbătorim Paștele în Atena

01.04.2019 Grecia

De Paște în Grecia… pun pariu că mulți dintre voi s-au gândit la frumusețea țării, la trăirile intense ale grecilor în timpul sărbătorilor sfinte și, mai ales, la bucatele pe care aceștia le pun pe mese. Grecia este o țară superbă, o știm cu toții. Însă, puțin dintre noi au făcut cunoștință cu adevăratele ei tradiții.