Autocar Zona Metropolitana Atena cu plecare din Valcea Grecia 2021
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 61.3EUR - 728EUR)

Afiseaza harta
Circuit Marele Tur Al Greciei 2021, Atena

Circuit Marele Tur Al Greciei 2021

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Autocar (13.09 - 24.09.2021)
   Date de plecare: 13.09
  Circuit Salonic – Calatorie Pentru Placerea Gustului Autocar 2021, Atena

  Circuit Salonic – Calatorie Pentru Placerea Gustului Autocar 2021

  Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

   • Autocar (14.07 - 29.08.2021)
    Date de plecare: 25.08, 22.09
   Circuit Legendele Olimpului – Circuit Grecia 2021, Atena

   Circuit Legendele Olimpului – Circuit Grecia 2021

   Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

    • Autocar (23.08 - 24.10.2021)
     Date de plecare: 23.08, 06.09, 20.09, 04.10, 18.10

    Despre Zona metropolitana Atena

    Zona metropolitana Atena

    Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

    Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

    Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Valcea in Zona Metropolitana Atena, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Zona Metropolitana Atena. Puteti rezerva hotelul preferat din Zona Metropolitana Atena cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Zona Metropolitana Atena care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Zona Metropolitana Atena constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Zona Metropolitana Atena, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Valcea Litoral Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2021 la cele mai mici preturi. Peste 15 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Zona metropolitana Atena

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zona metropolitana Atena?

    Circuit Marele Tur Al Greciei 2021, Circuit Legendele Olimpului – Circuit Grecia 2021, Circuit Salonic – Calatorie Pentru Placerea Gustului Autocar 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Zona metropolitana Atena

      Cititi articolele despre Zona metropolitana Atena, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

    Unde să sărbătorim Paștele în Atena

    01.04.2019 Grecia

    De Paște în Grecia… pun pariu că mulți dintre voi s-au gândit la frumusețea țării, la trăirile intense ale grecilor în timpul sărbătorilor sfinte și, mai ales, la bucatele pe care aceștia le pun pe mese. Grecia este o țară superbă, o știm cu toții. Însă, puțin dintre noi au făcut cunoștință cu adevăratele ei tradiții.