Oferte cazare Vromolimnos, Insula Skiathos Grecia vara 2022
(4 oferte, 413EUR - 413EUR)
Hotel Villa Christina, Vromolimnos

Hotel Villa Christina  

Vromolimnos, Insula Skiathos, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (12.09 - 26.09.2022)
 • Avion (10.09 - 23.09.2023)
 • Fara transport
Skiathos Holidays, Vromolimnos

Skiathos Holidays  

Vromolimnos, Insula Skiathos, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (23.05 - 26.09.2023)
 • Avion (03.06 - 23.09.2023)
 • Fara transport
Hotel Aggelos Studios, Vromolimnos

Hotel Aggelos Studios

Vromolimnos, Insula Skiathos, Grecia

 • Hotel adults only  
 • Autocar (23.05 - 26.09.2023)
 • Fara transport
Hotel Villa Christina Skiathos, Vromolimnos

Hotel Villa Christina Skiathos

Vromolimnos, Insula Skiathos, Grecia

  • Avion (29.09 - 28.09.2023)
  • Fara transport

  Despre VromolimnosPrezentare si poze Vromolimnos

  Vromolimnos

  Situată pe coasta de sud din Skiathos, plaja Vromolimnos este la 8 km distanță de orașul Skiathos. Aceasta este situata în apropiere de stațiunea Kolios și este considerată a fi una dintre cele mai populare plaje de pe insula. Ea e a doua plajă dupa Koukounaries și beneficiază de apele calme și nisip fin auriu luxuriant. Numele său vine de la lacul sălciu din apropiere și se traduce prin "lac murdar". Cu toate acestea, plaja in sine este departe de a fi murdara; aceasta este una dintre cele mai frumoase plaje din Skiathos. În momentele în care soarele grecesc devine prea mult, există o multa umbra furnizata de copacii mari din partea din spate a plajei.

  Oferte Vromolimnos

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Vromolimnos, Insula Skiathos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Vromolimnos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Vromolimnos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Vromolimnos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Vromolimnos, Early Booking Vromolimnos, Last Minute Vromolimnos, Programe si Oferte Speciale Vromolimnos.

  Vromolimnos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Vromolimnos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Vromolimnos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Vromolimnos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Vromolimnos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Vromolimnos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Vromolimnos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Vromolimnos unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Vromolimnos, Insula Skiathos, Grecia vara 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Vromolimnos

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vromolimnos?

  Hotel Villa Christina, Skiathos Holidays, Hotel Aggelos Studios, Hotel Villa Christina Skiathos sunt cele mai populare hoteluri din Vromolimnos

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vromolimnos?

  Skiathos Holidays, Hotel Aggelos Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Vromolimnos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vromolimnos.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Vromolimnos?

  Hotel Villa Christina sunt cele mai apreciate hoteluri din Vromolimnos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Vromolimnos.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vromolimnos?

  Skiathos Holidays sunt cele mai apreciate hoteluri din Vromolimnos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vromolimnos.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Vromolimnos?

  Skiathos Holidays sunt cele mai apreciate hoteluri din Vromolimnos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Vromolimnos.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vromolimnos?

  Hotel Villa Christina, Skiathos Holidays, Hotel Aggelos Studios sunt hoteluri din Vromolimnos ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Vromolimnos?

  Hotel Villa Christina sunt hoteluri din Vromolimnos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Vromolimnos.