Autocar Volos, Tesalia cu plecare din Neamt Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 197.2EUR - 266EUR)

Afiseaza harta
Hotel Manthos Blue, Volos

Hotel Manthos Blue  

Volos, Tesalia, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (25.07 - 06.10.2021)
  • Fara transport
Hotel Karaoulanis Beach, Volos

Hotel Karaoulanis Beach  

   Scor 8.7 din 1 comentarii

Volos, Tesalia, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (25.07 - 06.10.2021)
  • Fara transport

Despre VolosPrezentare si poze Volos

Volos

Volos este un orăşel de provincie, situat pe marginea golfului Pagastic. Centru industrial şi port comercial cu activităţi îndreptate în special spre industrii şi comerţul cu fructe, Volos este însă şi o staţiune balneară agreabilă. Muzeul din Volos este extraordinar de interesant, câteva dintre colecţiile sale fiind considerate unice în lume. Pietrele funerare, plăci rectangulare de marmură aşezate deasupra frontoanelor, aşa cum se obişnuia în antichitate, sunt nu numai remarcabile din punct de vedere artistic dar şi veritabile documente istorice.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Volos, Tesalia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Volos. Puteti rezerva hotelul preferat din Volos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Volos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Volos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Volos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Volos (Tesalia, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 15%. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Volos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Volos?

Hotel Manthos Blue, Hotel Karaoulanis Beach sunt cele mai populare hoteluri din Volos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Volos?

Hotel Manthos Blue, Hotel Karaoulanis Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Volos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Volos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Volos?

Hotel Manthos Blue, Hotel Karaoulanis Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Volos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Volos.