Oferte cazare Volissos, Chios Grecia vara 2022
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre VolissosPrezentare si poze Volissos

Volissos

Situat la aproximativ 40 km distanță de capitala insulei, Volissos are o istorie lungă. La Volissos, conform lui Thoukidedes, a existat odată un oraș antic Aeolic, iar zvonul că a fost locul de nastere al lui Homer este încă o legendă.
Pe partea de sus a dealului a fost construit un castel în timpurile medievale. Castelul bizantin are o formă trapezoidală cu șase turnuri circulare. În interiorul castelului au existat mai multe clădiri, rezervoare și biserici. A existat, de asemenea, un tunel care leagă castelul cu țărmul mării și districtul Pithonas.
Volissos este cel mai mare sat din NW Chios - zona de munte Amani - și este capitala municipiului Amani.

Oferte Volissos

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Volissos, Chios, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Volissos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Volissos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Volissos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Volissos, Early Booking Volissos, Last Minute Volissos, Programe si Oferte Speciale Volissos.

Volissos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Volissos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Volissos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Volissos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Volissos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Volissos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Volissos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Volissos unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Volissos, Chios, Grecia vara 2022 - 2023 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Volissos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Volissos?

Zorbas Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Volissos

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Volissos?

Zorbas Apartments sunt hoteluri din Volissos ce au acces gratuit la internet