Oferte cazare Vlahata, Insula Kefalonia Grecia vara 2022
(2 oferte, 392EUR - 392EUR)
Eleftheria Apartments, Vlahata

Eleftheria Apartments

Vlahata, Insula Kefalonia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (29.07 - 28.07.2023)
  • Fara transport
Madison Studios, Vlahata

Madison Studios

Vlahata, Insula Kefalonia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (11.06 - 03.08.2023)
  • Fara transport

Despre VlahataPrezentare si poze Vlahata

Vlahata

Vlachata este un sat și o comunitate în partea de est a unității municipale de Leivathos în apropiere de coasta de sud a insulei Kefalonia, Grecia. Pentru a evita confuzia cu un alt Vlachata aproape de Sami, este, de asemenea, cunoscută sub numele Vlachata Eikosimias. Comunitatea este formata din satele Vlachata și Simotata, care este la 2 km est de Vlachata. Vlachata este situat pe un versant de munte sus pe coasta Mării Ionice, la circa 200 m altitudine. Muntele Ainos, cel mai înalt punct din Kefalonia, este la 4 km spre nord-est. Vlachata este la 1 km nord-vest de Lourdata, la 2 km sud-est de Mousata, la 13 km sud-vest de Poros și 13 km sud-est de Argostoli. Drumul de la Argostoli la Poros trece prin Vlachata.

Oferte Vlahata

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Vlahata, Insula Kefalonia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Vlahata incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Vlahata este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Vlahata sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Vlahata, Early Booking Vlahata, Last Minute Vlahata, Programe si Oferte Speciale Vlahata.

Vlahata este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Vlahata. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Vlahata cu servicii minime pana la resorturi de lux din Vlahata cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Vlahata cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Vlahata dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Vlahata pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Vlahata unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Vlahata, Insula Kefalonia, Grecia vara 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Vlahata

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vlahata?

Eleftheria Apartments, Madison Studios sunt cele mai populare hoteluri din Vlahata

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vlahata?

Eleftheria Apartments, Madison Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlahata ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vlahata.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vlahata?

Eleftheria Apartments, Madison Studios sunt hoteluri din Vlahata ce au acces gratuit la internet