Autocar Vatos, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre VatosPrezentare si poze Vatos

Vatos

Vatos este un sat mic și liniștit, în centrul insulei Corfu, la aproximativ 12 km de orașul principal. Deși Vatos este situat la o altitudine mare, acesta este, de asemenea, la numai câteva minute de celebrele plaje din Corfu, cum ar fi Ermones, Pelekas, Glyfada și Myrtiotissa.

Sejururi Autocar Vatos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Vatos, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Vatos. Puteti rezerva hotelul preferat din Vatos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Vatos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Vatos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Vatos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Vatos (Insula Corfu, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Vatos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vatos?

sunt cele mai populare hoteluri din Vatos