Oferte cazare Varkiza, Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2020
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Stefanakis Apartments, Varkiza

Hotel Stefanakis Apartments

Varkiza, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Apollonia Hotel Apartments, Varkiza

Apollonia Hotel Apartments

Varkiza, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Fara transport

  Oferte Varkiza

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Varkiza, Zona Metropolitana Atena, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Varkiza incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Varkiza este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Varkiza sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Varkiza, Early Booking Varkiza, Last Minute Varkiza, Programe si Oferte Speciale Varkiza.

  Varkiza este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Varkiza. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Varkiza cu servicii minime pana la resorturi de lux din Varkiza cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Varkiza cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Varkiza dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Varkiza pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Varkiza unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Varkiza, Zona Metropolitana Atena, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro