Autocar Thessaloniki, Salonic Grecia 2020
Filtre: Transport: autocar× (6 oferte, 213.5EUR - 465EUR)

Afiseaza harta
Capsis, Thessaloniki

Capsis

   Scor 6.6 din 1 comentarii

Thessaloniki, Salonic, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (30.04 - 02.01.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.10.2019

Rotonda, Thessaloniki

Rotonda

   Scor 6.9 din 3 comentarii

Thessaloniki, Salonic, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (30.04 - 02.01.2020)
 • Avion (15.07 - 19.10.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 27.09.2019

Hotel Davitel Tobacco, Thessaloniki

Hotel Davitel Tobacco

Thessaloniki, Salonic, Grecia

  • Autocar (30.04 - 02.01.2020)
  • Fara transport
  Sf Dimitrie Ohrid 5 Zile Autocar 2019 Salonic, Thessaloniki

  Sf Dimitrie Ohrid 5 Zile Autocar 2019 Salonic

  Thessaloniki, Salonic, Grecia

   • Autocar (24.10 - 27.10.2019)
    Date de plecare: 24.10
   Hotel Porto Palace Salonic, Thessaloniki

   Hotel Porto Palace Salonic

   Thessaloniki, Salonic, Grecia

    • Autocar (29.12 - 02.01.2020)
    • Fara transport
    Paste Grecia Corfu Paste 2020, Thessaloniki

    Paste Grecia Corfu Paste 2020

    Thessaloniki, Salonic, Grecia

     • Autocar (15.04 - 21.04.2020)
      Date de plecare: 15.04

     Despre ThessalonikiPrezentare si poze Thessaloniki

     Thessaloniki

     Salonicul este capitala districtului Macedonia si este cel de-al doilea oras ca marime din Grecia. Mai este denumit si Mireasa lui Thermaikos sau orasul Sfantului Dumitru. A fost construit in jurul golfului Thermaikos si este inconjurat de dealurile Hortiatis. Orasul este plin de monumente din perioada romana, crestina sau bizantina. Cel mai faimos monument al orasului este Turnul Alb Venetian.

     Sejururi Autocar Thessaloniki

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Thessaloniki, Salonic, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Thessaloniki. Puteti rezerva hotelul preferat din Thessaloniki cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Thessaloniki care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Thessaloniki constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta in Thessaloniki, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejururi si pachete cu autocarul Thessaloniki (Salonic, Grecia) 2020 cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Focsani, Campina la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

     Recomandari turistice pentru Thessaloniki

     Printre cele mai importante monumente ale orasului, trebuie sa enumeram: Arca lui Galeriu, Rotonda – biserica Sfantul Gheorghe, Biserica Sfantul Dumitru cu catacombele sale, castrul roman (vechiul zid roman al orasului) si multe alte cladiri bizantine. Cele mai importante piete din Salonic sunt: Piata Aristoteles, Piata Sfanta Sofia si Piata Navatinou.