Autocar Thessaloniki, Salonic cu plecare din Neamt Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 125EUR - 125EUR)

Afiseaza harta
2021 Salonic, Thessaloniki

2021 Salonic

Thessaloniki, Salonic, Grecia

  • Autocar (27.11 - 01.06.2021)
   Date de plecare: 28.05

  Despre ThessalonikiPrezentare si poze Thessaloniki

  Thessaloniki

  Salonicul este capitala districtului Macedonia si este cel de-al doilea oras ca marime din Grecia. Mai este denumit si Mireasa lui Thermaikos sau orasul Sfantului Dumitru. A fost construit in jurul golfului Thermaikos si este inconjurat de dealurile Hortiatis. Orasul este plin de monumente din perioada romana, crestina sau bizantina. Cel mai faimos monument al orasului este Turnul Alb Venetian.

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Thessaloniki, Salonic, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Thessaloniki. Puteti rezerva hotelul preferat din Thessaloniki cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Thessaloniki care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Thessaloniki constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Thessaloniki, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Thessaloniki (Salonic, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi. Peste 7 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Thessaloniki

  Printre cele mai importante monumente ale orasului, trebuie sa enumeram: Arca lui Galeriu, Rotonda – biserica Sfantul Gheorghe, Biserica Sfantul Dumitru cu catacombele sale, castrul roman (vechiul zid roman al orasului) si multe alte cladiri bizantine. Cele mai importante piete din Salonic sunt: Piata Aristoteles, Piata Sfanta Sofia si Piata Navatinou.

  Intrebari frecvente despre Thessaloniki

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Thessaloniki?

  2021 Salonic sunt cele mai populare hoteluri din Thessaloniki