Autocar Thassos, Thassos cu plecare din Sighisoara Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 97EUR - 97EUR)

Afiseaza harta
Aroma Beach Hotel Ex Nisteri, Thassos

Aroma Beach Hotel Ex Nisteri  

Thassos, Thassos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (15.09 - 22.09.2021)
  • Fara transport

Despre ThassosPrezentare si poze Thassos

Thassos

Limenas pur și simplu înseamnă "port". Este capitala insulei și se numește în mod obișnuit "Thassos Town". Este de origine a portului principal din care puteți călători cu ușurință la și de la Grecia continentală prin feribot de Keramoti portul.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sighisoara in Thassos, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Thassos. Puteti rezerva hotelul preferat din Thassos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Thassos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Thassos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Thassos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sighisoara Litoral Thassos (Thassos, Grecia) vara 2021 - 2022 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 88 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Thassos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Thassos?

Hotel Vila Vranas, Studio Dimitris, Aroma Beach Hotel ex Nisteri, Vila Dimitris Marlen, Garden Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Thassos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Thassos?

Green Bay sunt cele mai apreciate hoteluri din Thassos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Thassos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Thassos?

Studio Dimitris, Studios Panos sunt cele mai apreciate hoteluri din Thassos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Thassos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Thassos?

Aroma Beach Hotel ex Nisteri sunt cele mai apreciate hoteluri din Thassos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Thassos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Thassos?

Aroma Beach Hotel ex Nisteri sunt hoteluri din Thassos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Thassos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Thassos?

Studio Dimitris sunt hoteluri din Thassos ce au acces gratuit la internet