Autocar Tesalia Grecia vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 75.7EUR - 78EUR)

Afiseaza harta
Xenia Palace, Portaria

Xenia Palace

Portaria, Tesalia, Grecia

  • Autocar (13.05 - 30.09.2019)
  • Fara transport
  Aglaida Hotel Apartments, Tsagarada

  Aglaida Hotel Apartments

  Tsagarada, Tesalia, Grecia

   • Autocar (13.05 - 30.09.2019)
   • Fara transport
   Hotel Kritsa, Volos

   Hotel Kritsa

   Volos, Tesalia, Grecia

    • Autocar (13.05 - 30.09.2019)
    • Fara transport
    Portaria Hotel Spa, Portaria

    Portaria Hotel Spa

    Portaria, Tesalia, Grecia

     • Autocar (13.05 - 30.09.2019)
     • Fara transport
     Maistrali, Afissos

     Maistrali

     Afissos, Tesalia, Grecia

      • Autocar (13.05 - 30.09.2019)
      • Fara transport

      Despre Tesalia

      Tesalia

      Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului.

      Sejururi Autocar Tesalia

      Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Tesalia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

      Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Tesalia. Puteti rezerva hotelul preferat din Tesalia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Tesalia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

      Calatoria cu autocarul catre Tesalia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

      Pentru a petrece o vacanta in Tesalia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

      Sejururi si pachete cu autocarul Tesalia Grecia 2019 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila la cele mai mici preturi. Peste 5 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!