Autocar Tesalia cu plecare din Campina Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 266EUR - 290.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Karaoulanis Beach, Volos

Hotel Karaoulanis Beach  

   Scor 8.7 din 1 comentarii

Volos, Tesalia, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (12.05 - 06.10.2022)
  • Fara transport
Kima Studios And Apartments, Volos

Kima Studios And Apartments  

Volos, Tesalia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (12.05 - 06.10.2022)
  • Fara transport
Hotel Manthos Blue, Volos

Hotel Manthos Blue  

Volos, Tesalia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (12.05 - 06.10.2022)
  • Fara transport

Despre Tesalia

Tesalia

Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Campina in Tesalia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Tesalia. Puteti rezerva hotelul preferat din Tesalia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Tesalia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Tesalia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Tesalia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Campina Tesalia Grecia 2022 la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Tesalia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tesalia?

Hotel Karaoulanis Beach, Kima Studios and Apartments, Hotel Manthos Blue sunt cele mai populare hoteluri din Tesalia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tesalia?

Hotel Karaoulanis Beach, Hotel Manthos Blue sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tesalia.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Tesalia?

Hotel Karaoulanis Beach, Hotel Manthos Blue sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Tesalia.