Oferte cazare Stomio, Tesalia Grecia vara 2020
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre StomioPrezentare si poze Stomio

Stomio

Stomio este un oraș în unitatea regională Larissa, Thessaly, Grecia centrală. Acesta a fost sediul fostului municipiu Evrymenes. Acesta este situat pe coasta Mării Egee, la sud de gura de vărsare a râului Pineios si la poalele Muntelui Ossa cu vegetație densa. Acesta este la 13 km sud-est de Pyrgetos, la 17 km nord de Agia și 37 km nord-est de Larissa. Stomio este o stațiune populară de plajă. Reperul Stomio este farul de pe pe plaja, in apropierea portului.

Oferte Stomio

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Stomio, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Stomio incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Stomio este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Stomio sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Stomio, Early Booking Stomio, Last Minute Stomio, Programe si Oferte Speciale Stomio.

Stomio este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Stomio. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Stomio cu servicii minime pana la resorturi de lux din Stomio cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Stomio cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Stomio dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Stomio pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Stomio unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Stomio, Tesalia, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro