Autocar Statiunea Parga, Parga cu plecare din Sibiu Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 159.6EUR - 329EUR)

Afiseaza harta
Hotel Billis Studios, Statiunea Parga

Hotel Billis Studios

   Scor 7.4 din 1 comentarii

Statiunea Parga, Parga, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (10.05 - 04.10.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.11.2019

Hotel San Nectarios, Statiunea Parga

Hotel San Nectarios

Statiunea Parga, Parga, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (31.05 - 04.10.2020)
 • Fara transport
Hotel Dokos Studios, Statiunea Parga

Hotel Dokos Studios

Statiunea Parga, Parga, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (10.05 - 04.10.2020)
 • Fara transport
Alkyon Hotel, Statiunea Parga

Alkyon Hotel

Statiunea Parga, Parga, Grecia

  • Autocar (10.05 - 04.10.2020)
  • Fara transport

  Despre Statiunea PargaPrezentare si poze Statiunea Parga

  Statiunea Parga

  Parga este o localitate din zona Epirus, foarte pitoreasca si cu o climă foarte blândă. Apa mării este extrem de clara şi există multe plaje de nisip de-a lungul coastei.

  Parga dispune de un port frumos cu multe barci colorate care sunt folosite pentru excursii sau pentru a transporta vizitatorii la plajele mici si retrase sau catre plajele Valtos si Lichnos care sunt plajele populare locale. In golf se gaseste Insula Sfintei Fecioare Maria.

  Plaja principala este Valtos şi la ea se poate ajunge fie cu taxiul de apă fie intr-un mod mult mai interesant, pe jos.

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sibiu in Statiunea Parga, Parga, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Statiunea Parga. Puteti rezerva hotelul preferat din Statiunea Parga cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Statiunea Parga care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Statiunea Parga constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Statiunea Parga, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sibiu Litoral Statiunea Parga (Parga, Grecia) vara 2020 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 6 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!