Autocar Statiunea Alexandropolis, Alexandroupoli cu plecare din Neamt Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Statiunea AlexandropolisPrezentare si poze Statiunea Alexandropolis

Statiunea Alexandropolis

Alexandroupolis, capitala districtului Evros, este un oraş la malul mării cunoscut pentru plajele sale cu nisip fin. Un oras frumos cu strazi bine stabilite şi clădiri in stil neo-clasic. La nord-est de Alexandroupolis este Feres cu catedrala sa bizantina deosebit de importantă. De-a lungul frontierei cu Turcia, la nord, este Soufli, renumit pentru producţia de mătase şi pentru mătăsurile sale, şi chiar mai la nord sunt Didimotiho şi Orestiada. Primul este un oraş splendid bizantin, iar al doilea este un mic oraş construit într-o zonă fertilă.

Unele dintre drumurile care duc la Alexandroupolis trec prin câmpuri cultivate, flancate de munţi împăduriţi şi de apele adanci ale marii albastre.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Statiunea Alexandropolis, Alexandroupoli, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Statiunea Alexandropolis. Puteti rezerva hotelul preferat din Statiunea Alexandropolis cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Statiunea Alexandropolis care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Statiunea Alexandropolis constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Statiunea Alexandropolis, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Statiunea Alexandropolis (Alexandroupoli, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Statiunea Alexandropolis

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Statiunea Alexandropolis?

sunt cele mai populare hoteluri din Statiunea Alexandropolis